Erhvervsrengøring

En grundig rengøring af kontoret eller butikken er et vigtigt element, når der skal skabes et godt arbejdsmiljø og indeklima, hvor medarbejderne kan fungere optimalt og dermed koncentrere sig om at yde den bedste service for kunderne.

Med professionel, tilfredsstillende og fyldestgørende rengøring og erhvervsrengøring fra Karen Rasmussens Rengøring A/S sikrer I desuden, at jeres omgivelser altid tager sig bedst ud, når der kommer kunder, leverandører og samarbejdspartnere i huset.

Professionel rengøring der matcher dine behov

Når vi sammensætter en individuel aftale om erhvervsrengøring, tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens unikke krav og behov. Vi besøger jer, beser virksomheden og efterfølgende tager vi en snak om, hvor ofte og hvornår vi bedst udfører rengøringsopgaverne.

Vi lægger altid stor vægt på fleksibilitet og service. Derfor udføres rengøringsarbejdet typisk uden for virksomhedens arbejds- og åbningstid, således at vi ikke forstyrrer virksomhedens eller butikkens arbejdsdag – Vi gør det vi er gode til, således at I har de bedste rammer og forudsætninger for at gøre, hvad I gør bedst!

Faste principper

Hos Karen Rasmussens Rengøring A/S arbejder vi altid ud fra faste principper om professionalisme, tryghed og troværdighed. Derfor tilknytter vi altid et fast team af rengøringsassistenter til hver enkelt virksomhed. Det giver vores assistenter et personligt tilhørsforhold, og er samtidig jeres garanti for ensartet professionel rengøring.

Vi har den fornødne erfaring, kompetence og professionalisme til at løse alle typer af rengøringsopgaver for jeres virksomhed.